Avoinna ma-pe 8.00-16.30, huolto ma-pe 8.00-16.00

Evakkotaival 4, 93600 Kuusamo
Puh. 08 852 2494, 040 965 5532
Sähköposti autosahko@gmail.com

Rengas center secondary

Renkaat

Olemme valtuutettu Rengas Center jälleenmyyjä Kuusamossa.

Valikoimiimme kuuluvat mm. tunnetut merkit kuten NOKIAN RENKAAT, CONTINENTAL, GOODYEAR, MICHELIN, YOKOHAMA.

Laatua - Luotettavuutta - Taloudellisuutta

Nokian Renkaat

 


Kesäajoon turvalliset ja taloudelliset laaturenkaat. Halpojen renkaiden hankinta houkuttelee. Talous tiukoilla, miksi maksaa liikaa? Kesällähän pärjää vähemmälläkin, kun ei ole liukasta, moni miettii. Kesä ei kumoa fysiikan lakeja, siksi kesärenkaat on syytä valita ihan yhtä huolellisesti kuin talvirenkaatkin. Renkaat ovat auton tärkein aktiivinen turvavaruste: ainoa kosketuskohta tiehen. Viisas päätyy laatutuotteeseen. Se on turvallinen ja taloudellinen valinta.
Lue lisää ja tutustu Nokian Renkaiden valikoimaan...

Continental

Urheilulliseen keskiluokkaan ja isoihin perheautoihin: ContiPremiumContact 2

ContiPremiumContact 2:n ainutlaatuinen turvallisuusominaisuus on sen 3D uritus, jossa poikittaisten kuviourien muoto on vaihtelevasti jyrkkä ja madaltuva. Jyrkät seinämät muodostavat terävää pitosärmää, joka lyhentää jarrutusmatkoja märällä asfaltilla. Madaltuvat seinämät kasvattavat renkaan kosketuspintaa tiehen ja jäykistävät kuviopaloja. Tuloksena lyhyemmät jarrutusmatkat ja entisestäänkin parantuneet käsitelyominaisuudet. Epäsymmetrinen kuviointi takaa täsmällisen ohjautuvuuden ja erinomaiset kaarreajo-ominaisuudet. Avoin sisäkuviointi poistaa veden renkaan alta tehokkaasti ja pienentää vesiliirron riskiä. Renkaan kulutuspinnassa käytetään kolmannen sukupolven silicaseosta, joka keventää vierintävastusta, parantaa märkäpitoa ja lisää kulumiskestävyyttä.
Lue lisää ja tutustu Continental Renkaiden valikoimaan...

Goodyear

Rankkasateessa ajaminen ei tunnu miellyttävältä, mutta Goodyearin uusi hydragrip-rengas on turvallinen myös sateella. Patentoidun profilointiteknologian ansiosta Hydragrip-renkaan jarrutuspito on erinomainen jopa rankkasateesa ja hätätilanteissa. Tämä ainutlaatuinen rengas säilyttää suorituskykynsä koko käyttöikänsä ajan, myös kuluneena.
Lue lisää ja tutustu Goodyear Renkaiden valikoimaan...

Michelin

MICHELIN ENERGY™ Saver - Pieniin, keskisuuriin ja suuriin perheautoihin. Rengas, joka säästää kukkaroa, varjelee ympäristöä ja lisäksi tarjoaa lyhyemmän jarrutusmatkan
Lue lisää ja tutustu Michelin Renkaiden valikoimaan...