Avoinna ma-pe 8.00-16.30, huolto ma-pe 8.00-16.00

Evakkotaival 4, 93600 Kuusamo

Puh. 08 852 2494, 040 965 5532, s-posti: autosahko@gmail.com

Verkkolaskuosoite 003706608332

Operaattoritunnus 003721291126

Välittäjä Maventa

bcs logo

Tuotteet

Boschilta kaikki mitä autosi tarvitsee. Korkeatasoiset varaosat ja komponentit lähes kaikkiin automalleihin. Tarjoamme myös käytännöllisiä, houkuttelevia ja hyödyllisiä lisävarusteita lisäämään ajonautintoasi.

Meiltä saat luotettavat ja kestävät Vartan akut jotka taatusti kestävät ja toimivat pitkään. Varta on tunnettu korkealaatuisten sormiparistojen ja auton akkujen valmistajana, ja saat heidän tuotteitaan myös meiltä!

Olemme valtuutettu Rengas Center jälleenmyyjä. Valikoimista löytyy laaja valikoima laadukkaita renkaita lähes jokaiseen tarpeeseen ja hintaluokkaan. Tunnetut merkit kuten Michelin, Yokohama, Continental, Goodyear, Nokian renkaat.

Esilämmitys säästää. Moottorin esilämmitystä kannattaa käyttää jo ennen kuin lämpötila laskee pakkasen puolelle. Muun muassa VTT on tehnyt Suomessa tutkimuksia, jotka osoittavat moottorilämmittimen käytön vähentävän polttoaineen kulutusta 0,1-0,5 litraa käynnistyskertaa kohti riippuen ulkolämpötilasta ja ajomatkasta käynnistyksen jälkeen. Meiltä saat laadukkaan Defa moottori- ja sisätilanlämmittimet sekä tarvikkeet.

Eberspächer on korkealaatuisten pakoputkien ja lämmittimien valmistaja. Yksi johtavia pakoputkistojen valmistajia jo 70 vuoden ajan, eikä syyttä. Putkistot ovat erittäin korkealaatuisia ja kestävät rankempaakin rasitusta.

Webasto lämmittää auton, vesikiertoisen generaattorin, matkailuauton, linja-auton, pakettiauton, työkoneen ja veneen: lämmittää sisätilat, sulattaa tuulilasin ja pitää sisäilman mukavan lämpöisenä. Lisäksi esilämmitetty moottori säästää polttoainetta ja moottoria sekä vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä. Lämmitin voidaan asentaa lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

 

Akut

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat merkit mm. Bosch ja Varta.

  • Henkilöautojen ja raskaankaluston akut
  • Moottoripyörien ja -kelkkojen akut
  • Pienkone- ja vapaa-ajan akut

Ilmastointihuollot ja varaosat

Koulutettu henkilökuntamme huoltaa, korjaa ja täyttää autosi ilmastointilaitteet.

Oikein toimiva ilmastointilaite parantaa sisäilmaa, ehkäisee lasien huurtumista ja parantaa näin turvallisuutta ajon aikana.

Käynnistimet ja laturit

Bosch - vaihtolaitejärjestelmä

Meiltä laadukkaat käynnistimet ja laturit erilaisiin ajoneuvoihin; henkilö-, pakettiautoihin, raskaalle kalustolle, traktoreihin sekä erilaisiin työkoneisiin.